Ništa ne može nadmašiti svježinu i okus domaćeg pesta, imamo 11 odličnih recepata

Foto: Shutterstock

AKO IMATE teglicu pesta u hladnjaku, mogli biste se iznenaditi koliko je različitih načina na koje ga možete iskoristiti. Pesto je savršen kao umak za tjesteninu, namaz za sendviče ili marinada za meso.

Bez obzira kako ga koristite, pesto je svestran dodatak koji može poboljšati mnoga jela. Može obogatiti salate, pizze, kruhove i juhe. Dodajte ga u omlet za doručak ili pomiješajte s pire krumpirom za večeru. I dok je kupovni pesto praktičan, domaći pesto je prilično lako pripremiti, a puno je ukusniji i svježiji.

Jednostavan pesto od bosiljka

Pesto od sušenih rajčica (Pesto Rosso)

Pesto od rikole

Pesto od graška i oraha

Pesto od špinata s bademima i fetom

Pesto od avokada

Pesto od pistacija

Pesto od korijandera i peršina

Pesto od špinata

Pesto od metvice

Pesto od kadulje

Pesto od medvjeđeg luka

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.