Na 4. katu polunapuštenog šoping-centra krije se kafić s ogromnom terasom, bili smo

Foto: Ena Dragičević/Index

Ljeto dolazi i donosimo vam novu terasu koju možete dodati na popis za sunčane dane! Nalazi se u sklopu šoping-centra na zagrebačkom Kvatriću koji pomalo izgleda kao grad duhova, no tu i tamo se može naletjeti na pokoji ured ili, u našem slučaju - kul kafić.

>> Zagrebački kafić u ponudi ima kavu s oblakom, košta 4.90 eura. Probali smo

@index.hr Za ovu skrivenu terasu u Zagrebu rijetki znaju ☕ #zagreb #coffee #hrvatska #explore #indexhr #foryou #foroyupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Super terasa usred ničega

Ovo skriveno mjesto pokraj Kvaternikovog trga ima prekrasan pogled i opuštenu atmosferu. Four Wheel Coffee Roasters je specijalizirana pržionica kave i mali kafić s velikom terasom. Kafić je na drugom katu, dok je skrivena terasa na četvrtom katu polunapuštenog šoping-centra na Kvatriću.

Mnogi kažu da imaju najbolju kavu u Zagrebu, a mi možemo potvrditi da je među boljima u gradu. Kad smo se smjestili, naručili smo kavu s mlijekom i sok od naranče. Možete birati između različitih mješavina kave prilikom narudžbe, što nije uobičajeno za tipične kafiće.

Platili smo samo 1.90 eura za kavu i 2.70 eura za sok. Ukupni dojam je bio za sve pohvale, jedina mana može biti malo duže čekanje narudžbe, no nemojte im zamjeriti!

>> Izraelac vodi skriveni kafić u centru Zagreba, provjerili smo kakav je

Pročitajte više