Na TikToku nađemo svašta, a ovaj ludi trik možda nekome i pomogne u kuhinji

Foto: TikTok

SJEĆATE li se one žene s TikToka koja je u kapuljaču svoje trenirke stavila stakleni poklopac i stegnula kapuljaču kako bi ga pričvrstila, a zatim krenula rezati luk? Sve je to napravila samo kako joj oči ne bi suzile dok reže luk, a video je pogledalo čak 175 milijuna ljudi.

>> 175 milijuna ljudi pogledalo je kako ova žena reže luk, je li blesavo ili genijalno?

To je samo jedan u nizu ludih trikova koje iz dana u dan viđamo na TikToku, a sada smo pronašli još jedan koji mu može parirati. Sigurno znate one koji se, kada nešto prže u ulju, baš i ne usude prići tavici kako ih vruće ulje ne bi poprskalo po rukama. Ovo je trik kao stvoren za njih.

Trik s praznim plastičnim bocama

Ako ste i vi jedna od tih osoba, ovaj bi vas "hack" mogao spasiti kada budete idući put u ulju pržili krumpiriće. Sve što će vam trebati su dvije prazne plastične boce od nekog soka ili vode kojima ste odrezali dno i za njih pričvrstili plastičnu gumicu. 

@viajante_mundo Best kitchen hacks 💡 #cookinghacks #kitchenhacks #lifehack #fypシ ♬ Green Green Grass (Sped-Up) - George Ezra

Bocu nataknite na ruku, a zatim kroz otvor od čepa provucite vilicu. To napravite na obje ruke kao što je prikazano na videu iznad i moći ćete bez problema pržiti, bez straha da će vas ulje poprskati po rukama i stvoriti vam opekline. Izgleda malo ludo, ali možda nekome pomogne.

Pročitajte više