"Najbolja stvar za pojesti na Adventu. Najnajbolja", pisali su o njima. Vratili su se

Foto: Hana Kajari/Index

AKO NIKAD niste probali slatko brioche pecivo punjeno sladoledom, pa tostirano kako bi izvana postalo hrskavo, iznutra toplo i mekano, i sve to dok je sladoled i dalje savršeno hladan - ne znate što propuštate. Prva postaja na zagrebačkom Adventu, točnije Fuliranju, u tom vam slučaju treba biti Briocherie.

Briocherie je već dobro poznato ime koje Zagrepčanima i posjetiteljima iz svih krajeva Hrvatske, ali i šire, godinama nudi najbolje slastice na jednom od najboljih Adventa u Europi. Tko kaže? Kažu oni koji su njihove slatke kreacije probali i doma otišli oduševljeni.

"Najbolja stvar za pojesti na Adventu"

Odlučili smo po bespućima interneta i društvenih mreža malo prokopati dojmove od prijašnjih godina. Evo nekoliko komentara.

"Znači, najbolja stvar za pojesti na Adventu. Najnajbolja. Predobro", napisala je Goga.

Neki su se prisjetili i prošlogodišnjih slatkih i apsolutno zaraznih crumblea koje je Briocherie pripremao na Fuliranju. "Crumble Nutella je najbolja slastica Adventa! Od kad sam je probala, sanjam je", napisala je oduševljena Marija.

"Odlično je, preporuka svima. I je, najbolji desert ovog Adventa", kaže Marko, a slaže se i još jedan komentator koji piše kako su deserti iz Briocheriea "nešto najfinije što je probao u zadnje vrijeme i razbijaju monotone ponude". Slaže se i Darko: "Danas probao, fenomenalno".

Vratili su se i na ovogodišnji Advent

Briocherie se vratio i na ovogodišnje izdanje zagrebačkog Adventa, i to na naš najdraži dio - Fuliranje. Ondje osim dva slatka briochea nude i jedan slani, koji je genijalan - s ćevapima, kajmakom i lukom, a o kojem smo vam pisali nekidan.

Od slatkih brioche peciva nude dvije vrste, a to su Nutella Bomb s Nutellom i soft serve sladoledom od vanilije i Chocolate + Chocolate s čokoladnim umakom i soft serve sladoledom od čokolade koji se nalaze u toplom, mekanom iznutra i hrskavom izvana, brioche pecivu. Teško je izabrati bolji, zato to ostavljamo vama. Probajte i javite dojmove, jedva čekamo!

Fuliranje

Mjesto: Trg Josipa Jurja Strossmayera, Zagreb
Trajanje: 29. studenog 2023. - 7. siječnja 2024.
Radno vrijeme : pon-pet 12-01, sub-ned 11-01
Božić i Štefanje 16-01 / Stara godina: 12-03 / Nova godina: 17-01
Ulaz: besplatan

>> Advent u Zagrebu upravo je dobio teški hit - brioche punjen ćevapima i kajmakom

Pročitajte više