Najnoviji TikTok trend su tzv. "djevojačke večere". Što to točno podrazumijeva?

Foto: Unsplash

AKO STE na TikToku, postoji velika vjerojatnost da je vaš news feed ispunjen alarmantno zaraznim jingleom. "Girl dinner" postala je nova hit pozadinska glazba za snimke na kojima su tanjuri s raznim finim grickalicama i slatkišima.

Sada postoje već 3 tisuće postova žena koje dijele svoje "ženske večere", koje se u osnovi sastoje od nasumičnih zalogaja na tanjuru. A kad kažemo nasumično, ne šalimo se.

@avocadale

Die hard snacker

♬ original sound - hanana

Ima tu cijelih konzervi sardina, šake kokica, gumenih bombona u obliku kolutova, breskve i kockica sira. Ključ je u raznolikosti okusa, tvrde korisnice ove društvene mreže i obožavateljice ovih "fusion daskica".

U najmanju ruku djevojačke večere trebaju imati nešto totalno nezdravo, ugljikohidratno, nešto slano, pa i nešto slatko. Hoće li vaša ideja nečeg slatkog uključivati ​​jagode ili karamel-bombone, ovisi o vama.

@rainnykayy On the daily. #girldinner #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - karma carr

Trend nastavlja s uzletom, a sve više žena objavljuje snimke u vlastitoj izvedbi djevojačke večere. Jedan korisnik TikToka napisao je: "Uvijek bih radije ovo jeo. Nisam znao da je samo to ono što djevojke žele."

Pročitajte više