Netflix predstavio svoje kokice, vrećica će koštati 4.19 eura

Foto: Netflix

NETFLIX od sada prodaje svoje kokice.

Streamer se udružuje s tvrtkom za proizvodnju kokica Popcorn Indiana za novu liniju Netflixovih grickalica naziva Now Popping. Dva okusa koja će biti u liniji su Cult Classic Cheddar Kettle i Swoonworthy Cinnamon Kettle. Netflixove kokice bit će, kako je za sada poznato, dostupne u Walmartu u SAD-u, a informacija o dostupnosti u Europi još nema.

Vrećica Netflix Now Poppinga od 225 grama koštat će 4.49 dolara, što je 4.19 eura. To znači da, ako kupite od obje vrste po jednu, to ćete platiti više od mjesečne pretplate za Netflix (koja košta 6.99 USD mjesečno u SAD-u).

Već su imali sladoled

Netflix vjerojatno ne očekuje da će iznenada početi zarađivati ​​hrpu novca prodajom grickalica, pišu američki mediji - naprotiv, važniji dio svega im je predstavljanje svoje robne marke kupcima, i to na tisućama prodajnih mjesta.

Također, Netflixov Now Popping nije njihova prva poveznica s hranom. 2020. su s Ben & Jerry’s sladoledima udružili snage i predstavili Netflix & Chilll’d sladoled s maslacem od kikirikija sa slatko-slanim perecima i komadićima chocolate chip cookiesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.