Novi ljubljanski restoran izgleda kao da ste ušli u zemlju čudesa

Foto: Wonderland Ljubljana/Instagram

NEDAVNO je u Ljubljani otvoren novi kafić, koji je ujedno i slastičarna i restoran. Wonderland Ljubljana jedinstveno je mjesto koje nudi čarobne kutke za fotografiranje, razna pića, slastice, zanimljive kave i hranu. Ukratko - pravo kulinarsko putovanje iz bajke.

Najveća posebnost ovog mjesta je njegov dobro osmišljen fantasy interijer, prepun dekoracija i mjesta za fotografiranje, koja se protežu na dva kata. Stropovi i zidovi puni su umjetnog cvijeća, uz stolove su postavljene skulpture od spužvi, a drveće raste usred soba. Ukratko, ovo mjesto opravdava svoje ime - wonderland ili zemlja čudesa.

Vizualno atraktivna jela i pića

Jela i pića koja ovdje možete naručiti vizualno su iznimno atraktivna, a na jelovniku se nalaze doručci, salate te neka glavna jela, kao i veganski deserti, deserti bez šećera, ali i gluten-free deserti. Također, za najmlađe je pripremljen poseban meni, a dobra vijest je da ovdje možete jesti brunch cijeli dan, pa ćete čak i navečer moći naručiti jela poput poširanih jaja.

Od pića ovdje možete naručiti klasične kave, kave s alkoholom, zdrave voćne smoothieje i koktele, a i od hrane nudi se svašta - domaća pašteta s brusnicama i crnim vinom, sendviči s domaćim kruhom, rižota, njoki u umaku, falafel s avokado kremom i još mnogo toga.

Wonderland Ljubljana smjestio se na adresi Slovenska cesta 51 pa, ako vas uskoro put nanese u Ljubljanu (i ako ste ljubitelji ovakvih fotogeničnih mjesta), ovo je kafić koji morate posjetiti. Od ponedjeljka do četvrtka otvoren je od 7:30 do 22 sata, petkom i subotom radi od 7:30 do 23:30, a nedjeljom radi skraćeno, od 7:30 do 15 sati.

Pročitajte više