Odlična ideja za ljetni desert! Napravite sendvič-sladoled dok kažete "keks"

Foto: Shutterstock

POSTOJI li išta bolje od kombinacije keksa i sladoleda? Korisnik TikToka poznat pod imenom jutostv1 objavio je video u kojem demonstrira kako možete brzo i lako napraviti sendvič sa sladoledom. Ne trebate posebne sastojke ili kuharske vještine, sve što vam treba su kantica sladoleda, keksi i oštar nož.

Brzi sladoledni sendvič

Prvi korak je izvaditi sladoled iz zamrzivača. Zatim, koristeći oštar nož, jednostavno narežite debelu krišku sladoleda - direktno kroz pakiranje. Nakon što imate krišku sladoleda, sve što trebate učiniti je staviti je između dva keksa i sendvič sa sladoledom je spreman. Umjesto rezanja kriški, možete i zagrabiti kuglu pa je malo spljoštiti jer nisu svi sladoledi pakirani u valjkastu kanticu.

@jutostv1 how to make ice cream cookies sandwich #icecream #eiscreme #cookies #tiktok #tiktokfood ♬ MON LOVE OHO - Liamsi

Ideja nije revolucionarna, ali je podsjetnik na to kako jednostavne stvari mogu biti jednako ukusne kao i one složenije. Ovaj sendvič sa sladoledom super je za vruće ljetne dane kada vam se jede nešto slatko, a ne želite provesti sate u kuhinji.

Koristite ovu ideju kao osnovu i eksperimentirajte različitim okusima sladoleda i keksa. Dakle, sljedeći put kad želite nešto jednostavno i osvježavajuće, sjetite se ovog videozapisa i napravite vlastiti sendvič sa sladoledom. Uživajte!

Pročitajte više