Poznata pjevačica napisala kuharicu, znamo kad izlazi i gdje ju možete kupiti

Foto: Instagram/Dolly Parton

LEGENDARNA pjevačica Dolly Parton poznata je po svojoj uspješnoj glazbenoj karijeri i brojnim hitovima, a sada se okušala u nečemu malo drugačijem i zajedno s mlađom sestrom Rachel Parton George napisala kuharicu.

Na svom je Instagram profilu početkom ožujka objavila kako je njihova kuharica "Good Lookin Cookin" dostupna za prednarudžbu, a službeno u prodaju izlazi 17. rujna. Već par sati nakon njezine objave ova se kuharica našla na vrhu liste najprodavanijih, a dostupna je na Amazonu po cijeni od 31.50 dolara.

"Napisala sam ovu knjigu sa sestrom Rachel, koja je vrlo vjerojatno najbolja kuharica koju poznajem. Ako ste kao i mi, onda vjerujete da su dobra hrana i dobar provod stvari najbliže čistoj ljubavi. Zato pođite s nama na ovo putovanje, do kuhinje", napisala je Dolly Parton na svom Instagramu.

Kuharica s više od 80 recepata

Ova kuharica sadrži savjete za sastavljanje menija od čak 12 sljedova za razne posebne prilike, uključujući Novu godinu, Uskrs, Majčin dan, Dan zahvalnosti i Božić, a među više od 80 različitih recepata naći će se recepti za rebarca, mesnu štrucu, tjesteninu sa sirom i kolač s jagodama.

Osim toga, saznat ćete koji se to dodatak jelima uvijek nalazi na stolu u obitelji Parton te koje je to posebno jelo koje Rachel priprema svojoj sestri Dolly za svaki rođendan.

Pročitajte više