Prčvarnica koje se nazivaju pizzerijama je brdo. Neke bi nekad mogle - očistiti peć

Foto: Index

PIZZERIJA po Zagrebu je hrpa. Zadnji put kad je naš Lovac na pizze provjeravao točan broj, a to je bilo u travnju prošle godine, bilo ih je 146 (cijeli popis je ovdje). Neke su više, neke manje poznate, u neke se može fizički doći jesti, neke su tu tek kao ghost kitcheni, no gotovo svima je zajedničko što su dostupne preko dostavnih servisa.

>> Što su virtualne kuhinje i zašto ih ima sve više?

I dok će se nekad dogoditi da se pizza "pokvari" u transportu, nekad su jednostavno krivi nekvalitetni i zamjenski sastojci. Prosječnu pizzu može uništiti i peć koju se nikad nitko nije sjetio očistiti. Dogodilo nam se to nekoliko puta, a problem bismo primijetili vrlo često kod prvog zalogaja i neugodnog ugljenastog, gorkog okusa. 

U anketi nam recite jeste li ikad dobili nešto slično i jeste li samo nastavili jesti, oprostili se od pizze ili kontaktirali pizzeriju/dostavni servis i zamolili svoj novac natrag.

Pročitajte više