Probali smo Bananko sladoled, pa ovo je hit!

Foto: Index

PROŠLI tjedan, kad smo objavili da je Ledo predstavio Bananko sladoled, nismo očekivali tisuće reakcija. No, čini se kako je Bananko i dalje jako popularna čokoladica pa je vijest oko njegovog sladolednog izdanja razgalila sve obožavatelje. Bananko sladoled sada smo i probali pa vam donosimo dojmove, a našli smo ga u Konzumu. Jedan od 85 ml (61.5 g) košta 1.30 eura, to jest 9.79 kuna.

Milina!

Nismo očekivali da će nam se svidjeti baš ovoliko, ali stvarno je top. Kakao preljev je prilično tanak, a s obzirom na to da je hladan i krckav, kako i treba biti. Od punjenja smo očekivali klasičan sladoled od banane, ali to nije običan sladoled s aromom banane jer zaista podsjeća na Bananko, kako okusom tako i teksturom.

Lagano je gumenast i pjenast, baš kao original, i dobra vijest za sve koji vole gristi sladoled - da, lako se grize bez da vam otpadnu zubi. U svakom slučaju, Bananko sladoled nam je bolji no što smo se nadali tako da će ovog ljeta još koji put doći na red. Kako se vama sviđa, recite nam u anketi.

Pročitajte više