Prošli tjedan smo se zaljubili u mekane krafne, quiche i kokos-kolač bez pečenja

Foto: Čitatelji

ZNAMO da ste već upoznati s našim Receptom dana i Ljutim receptom tjedna, a sad smo u pogonu već treći tjedan. Ništa se nije promijenilo - i dalje vam za kul recepte koje unosite na Index Recepte dijelimo poklon-bon u vrijednosti od 500 kuna, koji možete iskoristiti za kupnju neke zgodne stvarčice koja vam baš treba za kuhinju. Blender, mikser, kuhinjska vaga, a možda i nešto skroz deseto poput televizora ili novog tableta (kad vam je dosta kuhanja i dođe vrijeme za odmor).

>> Prenesi svoje recepte na Index Recepte i svaki dan osvoji 500kn*

Imamo nešto i za ljubitelje ljutog

Što se tiče Ljutog recepta tjedna, svakog tjedna autor pikantnog specijaliteta koji nam se najviše svidi dobiva poklon-paket Volim ljuto u vrijednosti 1000 kuna. Nije loše, ha? Ma ne da nije loše, već su nam se od same pomisli zacaklile oči - što od sreće, što od ljutine.

Prošli nam je tjedan za oko zapeo recept za svinjetinu u pikantnom umaku Mirjane Salopek Jandrić. Vjerujemo da će je razveseliti poklon-paket Volim ljuto.

Prošlotjedni Recepti dana

Ako se premišljate i po glavi vrtite: "Što ja znam, pa jesu li moji recepti uopće dovoljno dobri da se prijavim", prestanite s nećkanjem odmah, lijepo vas molimo. Svi vi koji imate imalo želje, volje, vještine i oka za fotkanje trk na prijavu da vidimo što to fino jedete i kuhate. U nastavku su prošlotjedni pobjednici.

Njoki od riccote u gulašu od teletine (sana5)

Zeleni quiche (ana175)

Najmekše jesenske krafne (ivana)

Muffini s bundevom bez jaja i mlijeka (n13)

Bounty kolač (ivana194)

Čudo od čokolade (kristina53)

Steak od cvjetače s umakom od crvene paprike (Ivan)

Pročitajte više