Provjerili smo što se za doček sprema na Fuliranju, porazgovarali smo s TBF-ovcima

Foto: PR Fuliranja

"VJERUJEMO da publika koja odluči dočekati 2024. uz naš koncert na Fuliranju jako dobro zna da ih očekuje odlična svirka i fantastičan tulum, prožet širokom paletom emocija, zafrkancije i pozitivnog naboja koji nosi naš opus pjesama", kaže nam frontmen splitskog The Beat Fleeta Mladen Badovinac uoči nastupa na Silvestrovo na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu, u sklopu ovogodišnjeg Fuliranja.

Podsjetimo, kućice se zadnji dan ove godine otvaraju u podne i ostaju otvorene do 3 sata iza ponoći. Program na Fuliranju počinje uz Noon Year’s Eve party i DJ-a Ivana Škrinjarića od 13 do 17 sati. Za doček Nove godine zagrijavat će okupljene i DJ Dado svojim programom, naziva Giving 2024. a Shot od 19 do 23 sata, a tada na pozornicu stupa TBF. Na Novu godinu Fuliranje radi od 17 do 1 sat iza ponoći.

“Zagreb nas dugi niz godina dočekuje s puno ljubavi i s nestrpljenjem se veselimo još jednom zagrebačkom koncertu, pogotovo u ovako posebnoj noći. Naš cilj je da u sitne sate 1.1.2024. s Fuliranja odete kućama inspirirani i s osmijehom oko glave”, dodaje Mladen. U kraćem razgovoru, u svom prepoznatljivom stilu, otkrio nam je i kako su tekle pripreme TBF-a za najluđu noć u godini te što sve publika može očekivati na, sigurni smo, još jednom dočeku za pamćenje, u kojem svi posjetitelji mogu uživati gratis.

Svirate na Fuliranju za Silvestrovo, kako su tekle pripreme?

Krenuli smo već u rujnu s treningom. Sklekovi uz odbrojavanje svako jutro od 365 do 0, tako da nam do trenutka odbrojavanja onih zadnjih 10 sekundi Stare godine taj zadatak bude lakši.

Jeste li već odabrali set-listu za najluđu noć u godini, koliko će dugo trajati vaš nastup?

A dvi ure ćemo odsvirat sigurno, a oće li bit više, ovisi o atmosferi u publici. Set-listu ćemo finalizirati na dan koncerta.

Ako ćemo vjerovati prognozi, ni ove godine nas ne očekuju temperaturni minusi na Silvestrovo, no kako inače TBF podnosi zimu i jeste li fanovi blagdana?

Zime su, nažalost, sve toplije, pa se ne čini da pružaju dostatan otpor da bi to hrvanje s njima bilo uzbudljivo kao nekad. Time ne rade baš ni uslugu ljetu jer bez gorkog ni slatko nije toliko slatko. Tako da se mi u TBF-u veselimo da nas zima tu i tamo i ozbiljnije štipne. Rekoh, tu i tamo, nemojmo otić predaleko, al zima svakako ima svoje neupitne čari.

Uostalom, nismo imuni ni na blagdansko raspoloženje, audio-vizualnu i gastronomsku kaleidoskopsku kanonadu i nek nas bace lavovima ako ikad postanemo. Na Fuliranju očekujemo zasićenje svim navedenim stavkama i snjegovića od bjanko bakalara u bekstejdžu, ili od čega već radite snjegoviće na Fuliranju ako slučajno ne padne snijeg.

Imate li savjet za publiku, kako se najbolje pripremiti za doček uz TBF na Fuliranju?

Od 17:00 na Silvestrovo, kad se ručak već dobro slegnuo, početi s preslušavanjem opusa Jamesa Browna da vas taj groove uzme čvrsto u svoj čelični stisak i onda oko 20:00 krenite, cupkajući u osminkama, prema Fuliranju.

Što ćete zaželjeti sebi, ali i svojoj publici u 2024. godini?

Zdravlja.

>> Probali smo baš sve s Fuliranja, ovo su naši favoriti sa svake kućice (i cijene)

>> Idete na Fuliranje? Donosimo vam najveći pregled cijena do sada

Pročitajte više