Za vjenčanja ili neku drugu prigodu, McDonald's od sada organizira catering

Foto: FB/McDonald's

DOBRA vijest za sve ljubitelje McDonald'sa - ovaj lanac brze hrane nudi opciju cateringa za svečane prigode, poput vjenčanja, a sada se hamburgeri, pileći medaljoni i krumpirići mogu naći i na svadbenom stolu.

McDonald's je poznat po dugogodišnjoj tradiciji organiziranja dječjih rođendana i proslava, a sada je u svoju ponudu organizacije evenata odlučio uvesti i nešto za odrasle pa su nastali McWeddings, vjenčanja na kojima upravo McDonald's osigurava hranu.

>> Zašto Coca-Cola u McDonald'su ima drugačiji okus? Ovo su neki od razloga

Hamburgeri kao glavno jelo, svadbena torta napravljena od pita od jabuka

McWeddings uključuje razne elemente, od poklona inspiriranih McDonald'som do hamburgera i torte sastavljene od pita od jabuka, a u nekim dijelovima svijeta ovo nije nikakva novost - u Kini od 2011. godine postoji mogućnost održavanja vjenčanja u McDonald'su.

Sada je u ostalim dijelovima svijeta (trenutno samo Aziji i Americi) McDonald's odlučio organizirati catering svoje hrane, a paketi za vjenčanja uključuju 100 pakiranja chicken nuggetsa, 100 McChicken sendviča, 100 Big Macova i McFlurry sladolede.

Štand s hranom iz McDonald'sa na vjenčanju

A prije godinu dana indonezijski je McDonald's na svom Instagramu objavio da za otprilike 200 eura možete dobiti 100 Chicken Burgera & 100 McNuggets paketa, a čak su napisali da za svoje vjenčanje možete zatražiti i štand s hranom.

Iako je ova usluga (za sada) dostupna samo na azijskom i američkom tržištu, najavljeno je i širenje na europske McDonald'se.

>> McDonald's predstavio prvi mirisni billboard na svijetu, znamo gdje ga možete pronaći

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.