Prave su spavalice: Horoskopski znakovi koji mrze ustajati rano ujutro

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI u životu imamo (ili smo i sami) velike spavalice kojima je prava tlaka ustati rano ujutro. Ako se moraju prilagoditi i ranije ustati zbog posla, odlaska liječniku ili neke druge obveze, to će učiniti, ali će zbog toga biti cijeli dan namrgođeni.

Evo koji horoskopski znakovi ujutro vole spavati dulje.

Bik

Bikove buđenje u rano jutro često čini neraspoloženima. Oni vole spavati duže jer smatraju da im više sati sna daje potrebnu energiju i snagu za sve što ih čeka u danu. Jedva čekaju vratiti se kući i ponovno odmoriti.

Rak

Ako se moraju probuditi rano ujutro, Rakovi se često osjećaju vrlo ranjivima. Radije će produžiti san kako bi izbjegli ranojutarnje misli i emocije. Krevet za njih predstavlja sigurnu luku kojoj se rado vraćaju svakoga dana. 

Djevica

Djevice su pedantne i sklone brizi o detaljima, što ih često drži budnima noću. Zbog toga im je poprilično teško ustati rano ujutro i koliko god mogu, pokušavaju produljiti odmor. One vole spavati dulje kako bi se osjećale odmorno i spremno za sve što ih čeka. 

Vaga

Vage vole estetiku i ljepotu te smatraju da ih buđenje u rano ujutro može učiniti manje privlačnima. Radije bi se umotale u svoje prekrivače i sanjarile o ljepšim stvarima. 

Ribe

Ribe su sanjari u životu, a vrlo često i u snovima. Rano buđenje može ih prerano odvojiti od onoga o čemu sanjaju pa bi radije ostali u krevetu što je dulje moguće. Za njih je san oblik odmora, ali i mjesto na kojem "žive" u svojoj mašti. 

Pročitajte više