Uredska stolica za vas i vašeg ljubimca: Domaći izum koji osvaja strano tržište

Foto: Press

RAD naših domaćih snaga u posljednje vrijeme sve se više prepoznaje i cijeni izvan granica Lijepe naše.

Jedna takva lijepa priča vezana je i uz hrvatsku dizajnericu Senku Skenderović, koja stoji iza izuma poznatog kao "Wooffice".
 
Zamjena uredskih stolica pilates loptama, rastući je trend kako kod nas, tako i vani. Upravo to, Senki je poslužilo kao ideja za vlastiti biznis. "Wooffice" je tako stolica za ured u obliku lopte, koja podrazumijeva udobni, tapecirani i klimatizirani donji dio, u kojem se vaš krzneni prijatelj može odmarati, dok vi radite.
 
 
Dakle, osim što će vaš ljubimac imati udobno mjesto za spavanac, ovakva stolica je zapravo i odlična vježba za jezgru vašeg tijela i to svaki dan 8 sati, što svakako nije zanemarivo. 
 
Iako je koncept nastao prije nekoliko godina, o Senkinom izumu ovih dana pisao je i popularni portal Dog Milk, a dizajnerica nam je otkrila kako joj je upravo stigla i ponuda za suradnju iz Švedske.
 
S obzirom da je više puta znanstveno dokazano kako ljubimci na radnom  mjestu mogu pomoći koncentriranosti, motiviranosti i smanjenju stresa, vjerujemo kako ovakva ideja tek pronalazi svoj put do korisnika diljem svijeta. Svakako ju pozdravljamo!
 
Kako se vama sviđa Wooffice?

Pročitajte više