"Agresivnog" pit bula pretvorili su u mazu za manje od 30 dana

Screenshot: YouTube

PSI će napasti čovjeka ako su doživjeli traumu. Ponašanje ljubimca odraz je ponašanja njegovog vlasnika. Ako je vlasnik prema psu bio grub, pas će se isto tako odnositi prema ljudima. Ovaj pit bul bio je u rukama čovjeka koji ga je tukao. Njegova bivša djevojka odvela je psa i predala ga u ruke profesionalaca. To su ljudi prepuni ljubavi i strpljenja, oni uzimaju pse koji imaju problema s ponašanjem i pretvaraju ih u prave maze.

Nakon samo šest dana, pas Diesel hodao je na lajni bez problema. Nakon osam dana, skinuli su mu brnjicu, a nakon 26 dana, nekadašnji "agresivac" pretvorio se u predivnu mazu. Prestao je biti agresivan prema drugim ljudima i psima. Ovo je pravi dokaz da svakog psa možemo naučiti lijepom ponašanju. Potrebno je samo puno ljubavi, strpljenja i nježnosti. Oni će nam vratiti duplo, u to budite sigurni. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više