Bobby, Luffy i Medo traže svoje zauvijek ljude. Možda ćete im se baš vi svidjeti

Foto: Facebook/Sklonište za nezbrinute životinja Grada Zagreba Dumovec/Sklonište za životinje Sisak/Udruga Šapica

BOBBY, Luffy i Medo samo su neki od štićenika hrvatskih skloništa i udruga za nezbrinute životinje, koji su u potrazi za zauvijek domom. Ako uskoro planirate nabaviti kućnog ljubimca, razmislite o posjetu lokalnom skloništu jer biste možda baš tamo mogli pronaći novog člana obitelji. U nastavku smo izdvojili neke od malaca koji bi vam se mogli svidjeti.

Bobi

Bobi provodi svoje dane u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec. Uskoro će napuniti pet godina, a većinu svog života proveo je u malom kavezu, izložen svim vremenskim neprilikama i vlastitim fekalijama.

Unatoč tome, Bobi obožava ljude i sanja o zauvijek domu. Srednje je veličine i može se prilagoditi životu u stanu, ali njegovi budući vlasnici trebaju nastaviti raditi na njegovoj socijalizaciji i treningu jer ne voli druge pse. Ako ga želite udomiti, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Suspregnite suze! Bobijeva priča mogla bi vam ih sliti niz lice u potocima. Ovaj pesonja stigao nam je krajem 2022....

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Thursday, February 15, 2024

Luffy

Luffy je dečko u tipu sibirskog haskija, star dvije i pol godine, a nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Mikročipiran je i tretiran protiv parazita te trenutno čeka cijepljenje i kastraciju. Jako je aktivan i radoznao, a uz to se odlično slaže s drugim psima. Ako ga želite udomiti, javite se skloništu porukom na Facebooku ili na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com

🐾Luffy🐾 traži dom 🏡 Dob: 19.6.2021. Težina: 24,6 kg Visina: 63 cm Dužina: 60 cm U azilu od: 02.02.2024. Mikročipiran...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Tuesday, February 13, 2024

Medo

Medo je malo stariji dečko, ima oko devet godina, ali je jako drag. Pošto mu je prošli vlasnik završio u staračkom domu, Medo sada traži novu obitelj. Za više informacija o Medi, javite se Udruzi Šapica putem Facebooka ili e-adrese: sapica@sapica.hr.

ROĐ 2014 Medo je svoj život proveo na lancu, ima 9 godina i jako je dragi dečko. Vlasnik mu je završio u staračkom domu, a Medo sada može početi svoj život <3

Posted by Udruga Šapica on Thursday, February 15, 2024

Sonja

Sonja se nalazi u udruzi Novogradiške njuške i ima oko pet mjeseci. Pretpostavlja se da je mješanka terijera i hrvatskog ovčara, te da će biti manjeg rasta. Jako je razigrana i otvorena te se super slaže s drugim psima. Ako želite bolje upoznati Sonju, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com.

Upoznajte Sonju 💜💜💜 Jedna predivna razigrana i umiljata njuška pronađena na ulici, a zahvljujući dobrim ljudima...

Posted by Novogradiške njuške on Thursday, February 15, 2024

Tuchka i Tipsi

Tuchka i Tipsi su dvomjesečni braca i seko, štićenici Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Pretpostavlja se da će biti manjeg ili srednjeg rasta. Malci traže zauvijek dom, ali bili bi zahvalni i na privremenom smještaju. Ako im želite pomoći, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: udomitelj.indigo@gmail.com.

Tuchka i Tipsi - braco i seka trebaju novo čuvanje od subote🐶🐶 U potrazi za zauvijek ljudima🐾 Malci su predobri, imaju...

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, February 15, 2024

Lady

Lady je preslatka ženka kunića i štićenica Udruge Zecovi. Nedavno je imala uspješnu sterilizaciju, tako da je potpuno spremna za zauvijek dom. Ako je želite šarmirati, pripremite njezine najdraže poslastice: mrkvu, sijeno i banane. Za više informacija o Lady, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: udruga.zecovi@gmail.com.

Nakon napornog dana istraživanja i igranja, vrijeme je za zasluženi odmor! 🤭 U valentinovskom tonu, Lady je od sutra u...

Posted by Udruga Zecovi on Tuesday, February 13, 2024

Pročitajte više