Dan, Abby i Leon u potrazi su za svojim zauvijek obiteljima

Foto: Facebook/Udruga Indigo/Novogradiške njuške/Sklonište za životinje Sisak

SPREMNI ste za novog kućnog ljubimca? Ako je odgovor na to pitanje "da", razmislite o tome da date šansu preslatkim njuškicama iz lokalnih azila. U nastavku smo izdvojili četveronožne mališane koji traže zauvijek dom. Možda vam se svidi baš netko od njih.

Dan

Četveromjesečni Dan svoje dane provodi u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta. Za više informacija o Danu, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: udomitelj.indigo@gmail.com.

Za kraj dana, Dan!🐾 Ova bijela pahuljica se zove Dan, ima cca 4mj, a pretpostavka je srednji rast. Dan prima upite za svoj zauvijek dom❤️

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, January 18, 2024

Abby i Zoya

Abby i Zoya su štićenice udruge Novogradiške njuške. Rođene su na ulici, ali odrastaju uz svoju mamu. Uskoro će napuniti dva mjeseca, pa će biti spremne za udomljavanje. Pretpostavlja se da će imati oko 13 kilograma, kao i njihova mama. Ako ih želite udomiti, javite se porukom na Facebooku ili na e-adresu: novogradiske.njuske@gmail.com.

Leon

Leon je dečko star oko dva i pol mjeseca, u tipu labradora i posavskog goniča. Veterinarski je obrađen i nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Sklonište mu osigurava besplatnu kastraciju, koja je obavezna pri spolnoj zrelosti, i prvo cjepivo za bjesnoću. Ako želite bolje upoznati Leona, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese: skloniste.sisak@gmail.com.

Mojo

Moj je žutobijeli mačak, star pet mjeseci, a nalazi se u udruzi Prave šape. Oprezan je i miran, ali dobro se slaže s drugim mačkama. Iako mu treba više vremena da se opusti pred strancima, voli se igrati i maziti. Za više informacija o Moju, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🧡] Ostavljeni su na hranilištu uličnih mačaka stari oko 2 mjeseca, prehlađeni, neuhranjeni, krcati buhama, a...

Posted by Prava šapa on Thursday, January 18, 2024

Piko

Piko je čupavi patuljasti kunić, star oko četiri mjeseca, a nalazi se u Zagrebu, gdje je štićenik Udruge Mrkvica. Jako je društven i obožava se maziti. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: udruga@mrkvica.hr.

PIKO <3 Ovaj malac je brat od Alise i Pahuljice, također patuljast i čupav. Danas je napunio 4 mjeseca. <3 Jako je...

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Tuesday, January 16, 2024

 

Pročitajte više