Divna priča iz zgrade domaće pjevačice. Stanari se udružili zbog - mace

Foto: Privatna arhiva

STANARI jedne zagrebačke zgrade udružili su se kako bi osigurali smještaj jednoj maci koja živi u njihovom susjedstvu već neko vrijeme. Simpatičnu priču objavila je pjevačica Neda Parmać, jedna od stanarki zgrade. 

"Oko naše zgrade se sad već godinu dana mota jedna maca. Susjed joj je ispred haustora napravio kućicu od kartona, a moj plan je bio da joj kupimo topliju kućicu za zimu", otkrila je Neda te dodala da su se u međuvremenu neki susjedi počeli žaliti na macu, a pojavila se i obavijest da će susjedu koji joj je napravio kućicu biti pozvana sanitarna inspekcija. 

Val dobrote

Neda, koja i sama inače ima psa i macu koje je udomila, zato je odlučila stati u obranu mačke i susjeda i to je pokrenulo pravi val dobrote.

S Indexom je podijelila svoju poruku iz haustora te zatim i poruke ostalih susjeda koji su također odlučili zaštititi svoju simpatičnu macu sustanarku. "Mislim da ćemo morati glasati za ovo jer meni maca ne smeta i vjerujem da imam dosta istomišljenika u zgradi", poručila je Neda i dodala da "maca štiti od glodavaca" i da "uopće nije problem".

Nakon što je osvanula Nedina poruka, oglasili su se i drugi, a prikupljali su se i potpisi za spas mace. Drugi su objasnili i da je maca sterilizirana i cijepljena te zaključili da ovime "moraju pružiti primjer svojoj djeci".

Iako je kartonska kućica zasad uklonjena, sudeći po ovome, sigurni smo da macu ipak čeka topla zima.

Pročitajte više