Internet opsjednut labradorom koji ne želi napustiti veterinara, video je urnebes

Screenshot: TikTok

VETERINAR Thomas Hamilton prošli je tjedan liječio jednog jako neobičnog pacijenta, labradora Ozzyja. Ozzy je ponovno dobio upalu uha, a nakon posjeta veterinaru odbio je otići kući.

Za razliku od većine pasa koji se boje odlazaka veterinaru, Ozzyja takvi problemi ne muče. On toliko uživa u pregledu i pažnji koju dobiva da odbija napustiti ordinaciju.  

Video koji je dr. Hamilton podijelio na svom TikToku prikazuje Ozzyja kako leži na podu i ne želi izaći iz prostorije, čak ni kada ga doktor vuče po podu.

@drtom83 Ozzy is back for another ear infection and he doesn’t want to go home 😂 #drtom #veterinarian #veterinariansoftiktok #fyp #vetmed #dog #dogsoftiktok #withlove #labrador @Clove Shoes ♬ So Much Happiness - Lux-Inspira

Video je u tjedan dana skupio više od tisuću komentara i preko 800 tisuća pregleda. "Namjerno je dobio upalu uha, samo da bi posjetio svog najboljeg prijatelja, doktora", "Preslatko", "Nije spreman za odlazak", "Htio bih biti bezbrižan poput Ozzyja", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika TikToka.

Pročitajte više