Kamera snimila što mačka tijekom noći radi u bebinoj kolijevci, prizor je presladak

Screenshot: TikTok

Kad je Kelly De Alba jedne noći u veljači 2022. začula obavijest kamere koja je nadzirala njenu bebu, zaključila je da kamera vjerojatno samo registrira pokrete bebe Kallie, no kad je otvorila aplikaciju, imala je što vidjeti.

Obiteljska mačka Luna ušuljala se u bebinu kolijevku i počela maziti, a taj divni prizor Kelly je odmah raznježio.

"Kamera je bila usmjerena na njihova lica i oboje kao da su me gledali govoreći: ‘Mama, molim te, nemoj nas razdvajati. Molim te, nemoj. Pusti nas da ostanemo", ispričala je za The Dodo.

Nažalost, Kelly nije mogla dopustiti Luni i Kallie da spavaju zajedno te noći. "Luna zna da, kad čuje da mama dolazi, ne bi trebala biti u krevetiću s Kallie."

@kellydealba PT. 2 When your cat manages to get the door open to get to her baby.. Their bond amazes me. Don’t worry mommy was there within a minute 🥰#corememory ♬ you are my sunshine - christina perri

Kallie i Luna najbolje su prijateljice od dana kada je Kelly donijela mačku kući iz skloništa. Čim je Luna pomirisala Kallie, znala je da im je suđeno da se druže.

Tijekom posljednjih osam mjeseci, Kallie je od bebe postala malo dijete, a njezin odnos s Lunom postao je još jači.

“Zajedno su veći dio dana, bez obzira lutaju li uokolo i rade nered, jedu grickalice ili drijemaju. Luna voli što je Kallie sada dovoljno stara da može više vremena provoditi s njom", ispričala je Kelly.

Pročitajte više