PRESLADAK PAR Spašeni pit bullovi ne mogu se prestati ljubiti

 Foto: Riverside Rescues of It's The Pits

POČETAK života za pit bullicu Daisy bio je sve, samo ne lagan! S desecima drugih pit bullova živjela je u uzgajivačnici, u kalifornijskom gradu Riversideu, gdje ih je bivši vlasnik zlostavljao i zanemarivao.

U kakvim uvjetima su živjeli dovoljno govori činjenica da su prilikom racije na imanju na kojem su živjeli policajci i zaštitari životinja uz 27 potpuno izgladnjelih pasa pronašli i njih 11 mrtvih.
Nakon što je spašena Daisy je u rujnu završila kod privremene udomiteljice Debbie Munson, volonterke neprofitne organizacije Riverside Rescues of It's The Pits.

Iako su joj ona i njezini prijatelji željeli pomoći Daisy se s razlogom bojala ljudi koji su je okruživali. Uz puno pažnje i ljubavi nakon nekog vremena polako se počela oslobađati strahova, ali još uvijek s velikom dozom opreza.

We aren't kidding when we say Daisy & Prince are our resident love birds! This is how they pass the time during the day😍 We would love nothing more than to see this adorable couple adopted together. #DaisyAndHerPrince If you're looking to adopt two already bonded doggies, here ya go! Visit www.itsthepits.org☺

Posted by Riverside Rescues of It's The Pits on 7. prosinca 2016

I onda je upoznala Princea, također pit bulla koji je poput nje, prije nego je spašen, živio s vlasnikom koji ga je zanemarivao!


Kako piše thedodo.com među psima tužnih prošlosti odmah se rodila ljubav, a Daisy se uz novog prijatelja potpuno oslobodila. Svog novog prijatelja ne ispušta iz vida, čineći sve da se Prince osjeća sigurnim.

Zajedno se igraju, dijele igračke, spavaju, idu u šetnje i kao što možete vidjeti, svaki slobodni trenutak koriste da si daju puse.



Nakon što se u potpunosti oporave od zanemarivanja i prođu fazu resocijalizacije volonteri navedene organizacije dati će ih na udomljavanje. Naravno, zajedno jer jedno bez drugog teško da bi više ikad bili sretni!

 

Pročitajte više