Muškarac ugledao ljude kako prodaju pse na kile pa im dao sve što je imao u novčaniku

Screenshot: Facebook / The Dodo

OVAJ Kinez nije ni pomišljao da bi mogao postati junak kojem će se diviti cijeli svijet. Prije nekoliko dana je hodao ulicom i tražio mjesto gdje bi mogao nešto pojesti. Umjesto toga, naišao je na grupu ljudi koja prodaje žive pse na kile. Bili su u vrećama za meso.

Nije imao pretjerano puno novca, pa je platio oko 600 kuna za jednog psa kako bi spasio bar njega. Čim je stigao kući, uzeo je fotoaparat i napravio slike psa koji je u vreći čekao sigurnu smrt. Fotografije je objavio na internetu i pokazao što se nažalost još uvijek događa ovim životinjama - najpopularnije kućne ljubimce prodaju kao običnu hranu.

Budući da u zgradi u kojoj živi psi nisu dozvoljeni (bar ne kao kućni ljubimci), odveo ga je u svoj ured na poslu gdje će boraviti sve dok mu Kinez ne pronađe bolji smještaj. Zahvaljujući ovom prijatelju životinja, pas je dobio drugu priliku i nije završio na nečijem tanjuru. Mlada Kineskinja koja je bila jako ponosna na svog oca objavila je ovu priču na internetu, a ovaj prelijepi pas uživa u svom novom životu.

Pročitajte više