Pas i maca obožavaju putovati sa svojim vlasnicima, a njihove fotke su apsolutno preslatke

Foto: Instagram

CYNTHIA Bennet i njezin dečko strastveni su planinari i ljubitelji prirode. Prije tri godine udomili su psa Henryja. Odlučili su spasiti nekog psića iz azila i iako im je prvi plan bio udomiti mješanca retrivera, priča je ipak dobila drugi kraj. Henry je bio najveći psić u leglu, a kada je ugledao Cynthiju odmah joj je potrčao u zagrljaj. U tom je trenutku znala da je on pravi pas za nju.

U vrlo kratkom roku počeo je odlaziti s njima na planinarenje i u duge šetnje prirodom. Ove su godine odlučili spasiti još jednu životinju - macu. Nakon nekoliko mjeseci pronašli su savršenog mačka i donijeli ga u svoj dom. Mačak Baloo i Henry istog su dana postali najbolji prijatelji. Stvar je postala još bolja kada su shvatili da je i mačak ljubitelj šetnji i prirode. Sada njihova četveročlana obitelj provodi dane u prirodi, putujući i zabavljajući se. Njihove su fotografije postale pravi hit na internetu, a kada ih vidite, bit će vam jasno zašto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više