Slatkiši iz azila čekaju da ih netko udomi. Možete li im pomoći?

Foto: Facebook/Novogradiške njuške/Sklonište Dumovec/Udruga Indigo

UDOMLJAVANJEM napuštenog ljubimca obogaćujete svoj život novim prijateljem, a pritom činite plemenito djelo. U azilima diljem naše zemlje brojni psi, mačke i glodavci čekaju nekoga poput vas - nekoga tko će im pružiti drugu šansu za sreću. U nastavku ćemo predstaviti neke od ljubimaca koji su u potrazi za domom. Svaki od njih nosi jedinstvenu priču i neizmjernu ljubav i zahvalnost za onoga tko im pruži dom.

Alex

Alex je stigao u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, Dumovec, prije početka zime. Iako se u početku mislilo da Alex ima vlasnika koji ga traži, nitko nije pitao za njega. Ovaj križani terijer, star oko sedam mjeseci, traži novi smještaj. Ako ga želite udomiti, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Alex nam je stigao pred samu zimu… Lutao je ulicama, pa smo ga preuzeli. Nije imao čip, no željeli smo vjerovati da će...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Saturday, January 27, 2024

Cindy

Cindy je najnovija štićenica udruge Novogradiške njuške. Cindy je čipirana i sterilizirana te se odlično slaže s ljudima i s drugim životinjama. Budući da je ova kujica, stara oko 3.5 godine, poprilično aktivna i majstor je za penjanje preko ograda, udomljuje se isključivo u kuću ili stan. Ako je želite upoznati, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: novogradiske.njuske@gmail.com.

Azilantica Cindy službeno postaje NG njuška! Posebna, karakterna i univerzalno dobra sa svim četvronožnim i dvonožnim...

Posted by Novogradiške njuške on Thursday, February 1, 2024

Rocio

Rocio je štićenik udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, no uskoro ostaje bez svog privremenog smještaja, stoga što prije treba ili udomitelja ili novi privremeni smještaj. Star je oko 7.5 mjeseci i jako je pametan i mazan. Za više informacija o Roku, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: udomitelj.indigo@gmail.com.

Rocio gubi smještaj📣 Ovaj mali šećer se zove Rocio, ima cca 7.5 tjedana i jaaako je pametan😁 Može li mu netko pružiti...

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, February 1, 2024

Štenci

Udruga Indigo hitno traži privremeni smještaj za jedno leglo štenaca. Sve troškove privremenog smještaja nosi udruga. Ako možete pomoći barem jednom od ovih štenaca, javite se u inbox udruge.

‼️📣ČUVALICE BEZ VAS IH NE MOŽEMO SPASITI📣‼️ Molimo Vas, mi nemamo kuda s njima, hitno tražimo smještaje! Mi sve...

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, February 1, 2024

Iva

Iva je stara oko 2.5 godine, a u Skloništu za životinje Sisak nalazi se od studenog prošle godine. Srednje je veličine i odlično se slaže s drugim mačkama i psima jer je izrazito dobroćudna i nježna. Uz to, u potpunosti je veterinarski obrađena. Ako je želite udomiti, javite se skloništu porukom na Facebooku ili na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.

🐾 Iva🐾 traži dom 🏡 Dob: 9.6.2021. Težina: 14 kg Visina: 57cm Dužina: 56cm U azilu od 15.11.2023. Cijepljena 1x...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Thursday, February 1, 2024

Livia

Livia je kao beba othranjena na bočicu, tako da je sada jako privržena ljudima. Rođena je u svibnju 2020. godine i nalazi se u udruzi Prava šapa. Znatiželjna je i odlično se slaže s ljudima. Udomljuje se isključivo u Zagreb ili bližu okolicu, kao jedina maca u kući ili kao društvo drugoj mački, ali uz period prilagodbe jer joj treba vremena da se navikne na nove mačke. Za više informacija javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🐯] Livia je jedna on onih maca koje stvarno trebaju svog čovjeka. Privrženija je od bilo koje mačke koja je...

Posted by Prava šapa on Wednesday, January 31, 2024

Degu

Beba degua iz okolice Osijeka traži zauvijek dom. Pretpostavlja se da je riječ o mužjaku. Za više informacija, javite se udruzi Mrkvica putem Facebooka ili e-adrese: udruga@mrkvica.hr.

BEBA DEGU TRAŽI DOM! 🩷 Malena beba degu, navodno dečkić, traži dom. Nalazi se u okolici Osijeka. Za više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Monday, January 29, 2024

 

Pročitajte više