Susrela se s izgubljenim mačkom nakon pet godina, njezina reakcija sve govori

Foto: Facebook

PRIJE više od pet godina, Elinore Repucci ostala je bez svog ljubimca nakon što ga je pustila u šetnju. Mačak Larry svakodnevno je izlazio u kratke šetnje i uvijek bi se vratio svojoj obitelji, no ovoga puta to nije bilo tako. Elinore je bila shrvana. Ona i njezina obitelj svog su ljubimca tražili tjednima, a onda su se pomirili s tim da se jednostavno više nikada neće vratiti.

No nisu ni sanjali da su u krivu. Nakon nešto više od pet godina, trideset kilometara dalje od njihovog doma gladni Larry jeo je kruh kojim je jedan čovjek hranio golubove. Čovjek je primijetio Larryja i zaključio je da je jako gladan te je pozvao lokalnu službu za spašavanje životinja.

Nakon što su ga nahranili, pregledali su ga i shvatili su da ima mikročip te su nazvali njegovu vlasnicu. Ono što se dogodilo tada teško se opisuje riječima. Elinore je bila presretna i nije mogla vjerovati da je njezin Larry živ. Rekla je kako se on i dalje sjeća svega.

Sjeća se nje i njezine obitelji, sjeća se gdje stoje pijesak i hrana, a jedino za što mu je trebalo vremena je naviknuti se na nove dvije mace i psa. Ova je priča još jedan dokaz da je čipiranje životinja vrlo korisna stvar. Zbog toga je Elinore ponovno spojena sa svojim mačkom, a njezina sreća očita je i na fotografijama. 

Pročitajte više