UPLAŠILA SE KAO NIKAD Mačak Miki iz Slavonskog Broda iznenadio vlasnicu! Jeste li imali sličnih iskustava?

Foto: Fotografija čitatelja

 MAČKE vlasnike povremeno vole iznenaditi, donoseći im šetnji svoje trofeje! Tako je mačak Miki iz Slavonskog Broda svojoj vlasnici donio pticu. Iako je u početku mislila kako je riječ o mrtvoj ptici, ubrzo je shvatila da je ptica itekako živa.

Danas smo imali frku. :( Miki je usao u kucu s plijenom i krenem ga kratko snimiti i skuzim da je ptica okice pomaknula i jedva ju iscupam iz usta Mikiju da ju spasim. Pustili smo ju van,odletila je na slobodu. 😁 Iskreno prvo sam mislila da ju je ubio i donio. Tek nakon koji sekund sam skuzila da je ptica ziva. Uplasila sam se kao nikad. Nakon sto sam pticu otela iz usta,Mikija sam brzo zatvorila u drugu sobu. Tak onda sam se vratila po pticu i zatekla ju da leti po kuci. Otvorila ulazna vrata i sama je izasla van svojoj druzini. Ovaj ju je trazio po kuci jos pol sata 😣😱

Posted by Darija Smolčić on 16. siječnja 2017

Opisujući događaj Mikijeva vlasnica na Facebooku je napisala kako se"uplašila kao nikad", no nakon početnog šoka krenula je akcija spašavanja ptice koja je sama izletjela kroz ulazna vrata, koja je Mikijeva vlasnica u međuvremenu otvorila. Iz sigurnosnih razloga Miki je bio zatvoren u drugoj sobi.

Inače, Miki je udomljeni mačak koji je prije udomljenja lutao na koprivničkom parkiralištu, gdje ga je za vrijeme tadašnjih poplava uhvatila kiša te se zavukao u motor nečijeg automobila.

"Strašno sam mijaukao dok me moja prijateljica Darija nije čula i pokušala me izvući van. Ona i Renato su me odlučili zadržati. Preselili su me u Slavoniju,točnije u Slavonski Brod i uživam. Tada sam imao oko 2 mjeseca, malo manje. Od 13.9.2014.g smo najbolji prijatelji", navodi Miki na svojoj Facebook stranici.

OVDJE možete pratiti Mikijeve avanture

Pročitajte zašto mačke vlasnicima donose svoje trofeje

Zanima nas, jeste li imali sličnih iskustava?

Pročitajte više