VIDEO Ovi su psi napravili nevjerojatan nered, no njihovi se vlasnici nisu mogli naljutiti

Screenshot: Facebook

KADA nas doma dočeka nered koji naprave naši ljubimci, pitamo se zbog čega su to napravili! No ne treba nam dugo da shvatimo da im je bilo jako dosadno i da smo im neizmjerno falili pa su nam na ovaj način htjeli pokazati da ih ne smijemo često ostavljati same. Takve će stvari češće napraviti psi koji nisu navikli biti sami, no nekada se omakne i onima koji samoću iskuse svakoga dana.

Što se događa u tim trenucima? Većina će vlasnika izgrditi svog ljubimca i tonom mu pokazati da to nije primjereno ponašanje, neki se neće moći suzdržati od smijeha, a nekima će biti žao derati se na svog najboljeg čupavog prijatelja pa će preskočiti ukor. Ovi su vlasnici odlučili snimiti svoje pse i nered koji su napravili i moramo priznati da se ne radi o sitnicama. Vjerujemo da i među vama ima onih koji su ovo doživjeli i sigurni smo da se niste dugo mogli ljutiti na svoje ljubimce. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više