VIDEO U Slavoniji su spasili kujicu sa šest beba. Mnogi su prošli pokraj nje i okrenuli glavu

Screenshot Facebook

VOLONTERKA koja spašava životinje i ovaj se put našla nezavidnoj situaciji. Vidjela je kujicu kako gladna luta po malom mjestu, a nitko joj ne želi pomoći. Nije mogla okrenuti glavu i otići, iako je svjesna da nema mogućnosti brinuti se za nju.

Kujica je bila uplašena i na njenom se tijelu vidjelo da ima bebe, ali one nisu bile s njom. Sakrila ih je od ljudi, da budu na sigurnom, jer je i sama osjetila što znači biti odbačen i napušten.

Lutala je u potrazi za hranom i imala je sreće jer je među mnoštvom ljudi jedna osoba ipak primijetila da joj treba pomoć. Nekoliko volontera sakupilo se i pratilo kujicu u nadi da će ih odvesti do svog skrovišta i beba.

I odvela ih je, pronašli su šest malih štenaca. Kujica je dobila ime Hope, a njene bebe su nazvane po našim Vatrenima: Zlaja, Manđo, Suba, Vidica, Lovrena i Raketica. 

Sve "vatrene" bebe trebaju pomoć, od osnovnih stvari kao što su hrana, cjepivo, tablete protiv vanjskih i unutarnjih nametnika do ampula protiv buha i krpelja. Bebe su još premale da bi ih se odvojilo od njihove hrabre mame, no vrlo brzo će proći i to vrijeme i ova obitelj će tražiti sreću i dom.

Podijelite priču i pomozite da dobije sretan kraj. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Malina On Wheels.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više