Zavrtjet će vam se u glavi od iznosa koje ovi ljubimci zarađuju samo jednom objavom

DOBRO je poznato da su društvene mreže neki pretvorili u odličan izvor zarade. No, jeste li znali da to uspijeva čak i kućnim ljubimcima? Neki od njih pune bankovne račune svojih vlasnika i samo jednom sponzoriranom objavom zarade i do 45 tisuća dolara ili vrtoglavih 311.000 kuna.

GuarantorLoans.com sastavio je listu najbogatijih Pet-Fluencera.

JiffPom

Pomeranac JiffPom ima čak 10,1 milijun pratitelja koje zanimaju psići u slatkim odjevnim komadima. Ovaj psić je svoju popularnost dobro unovčio i samo jednom plaćenom objavom zaradi 45.187 dolara, a neke od tvrtki s kojima je ostvario suradnju su Tik Tok, Target i Banana Republic.

JiffPom se pojavio i u spotu Katy Perry, a drži i tri svjetska rekorda: za životinju s najviše pratitelja na Instagramu, najbržeg psa i psa koji je prešao najveću udaljenost na samo dvije noge (pet metara na prednjim šapama i deset na stražnjim).

Nala Cat

Doista postoji mačka koja jednom plaćenom objavom zaradi 19.847 dolara. Njeno ime je Nala, a surađivala je s brendovima kao što su Paw CBD i Hulu.

Vlasnica ju je udomila iz jednog skloništa, a ima 4,3 milijuna pratitelja te svoju liniju hrane za mačke.

Doug the Pug

Mops Doug ima 3,9 milijuna pratitelja, a za jednu objavu traži 17.807 dolara. Taj novac već su izdvojile tvrtke kao što su Sabra i Pizza Hut. Doug se pojavio i u brojim reklamama, a surađivao je s Mirandom Lambert, Backstreet Boysima i braćom Jonas.

Juniper the Fox

Jedina lisica na ovom popisu ima 2,9 milijuna pratitelja. Živi u domu punom egzotičnih životinja spašenih s jedne farme krzna. Juniper danas živi puno sretniji život, a bila je inspiracija za knjige, džempere i brojne druge suvenire koje njeni fanovi mogu kupiti.

Po objavi zaradi 13.541 dolar.

Maru Taro

Maru je Shiba inu. Živi u Japanu, prati ga 2,5 milijuna ljudi, a procjenjuje se da je njegova objava vrijedna 11.723 dolara.

Njegov vlasnik Shinjiro Ono pronašao ga je u jednom pet shopu i brzo učinio online zvijezdom. 

Maru ima vlastiti web shop u kojem fanovi mogu kupiti majice, torbe, jastuke i zaštitne maske za mobitele.

Tucker Budzyn

Ovaj zlatni retriver, osim 2,4 milijuna pratitelja na Instagramu, ima 1,8 milijuna pretplatnika na YouTube kanalu. Ondje njegova vlasnica Courtney Budzyn objavljuje snimke Tuckera, a za jednu objavu traže 10.745 dolara.

Smoothie the Cat

Smoothieja prati 2,2 milijuna ljudi, a jednom objavom zaradi 10.220 dolara. Ovaj dugodlaki mačak bio je prozvan „najljepšim na svijetu“, a živi u Nizozemskoj.

Bulldog Blogger

Sa svojih 2,1 milijunom pratitelja na Instagramu, ovaj bulldog može zaraditi i do 9941 dolar jednom objavom.

Blogger živi u Rusiji, uvijek je spreman pozirati u kostimima, a zaštitno je lice nekoliko ruskih brendova.

Tuna

Tuna možda na prvu nije posebno atraktivan, ali ima 2,1 milijun pratitelja, što mu donosi 9787 dolara samo jednom sponzoriranom objavom.

Također je udomljen.

Loki the Wolfdog

Na kraju liste top 10 Pet-Fluencera nalazi se Loki kojeg prate 2 milijuna ljudi, a jednom objavom zaradi 9529 dolara. Poznat je po partnerstvima s Mercedsom i GoProom. Njegova vlasnica Kelly Lund je 2013. dala otkaz kako bi se potpuno mogla posvetiti njegovom profilu.

Pročitajte više