19-godišnjakinju napali jer se udala za 90-godišnjeg pacijenta s demencijom

Foto: Reddit

MLADENKA tinejdžerica našla se na udaru kritika nakon što se navodno pohvalila udajom za 90-godišnjeg pacijenta s demencijom.

19-godišnja medicinska sestra koja je obrisala račune na društvenim mrežama nakon što su njezini tvitovi postali viralni, optužena je da se pohvalila kako će biti udovica do svoje tridesete godine.

Fotografije tvitova i poruka, kao i fotografije s vjenčanja, podijeljene su na Twitteru i Redditu, a mladu ženu mnogi su kritizirali. "Ako se vjenčamo, bila bih jedina osoba koja će dobiti njegovo nasljedstvo", napisala je navodno prijatelju.

19 year old nursing assistant marries a 90 year old dementia patient and isn't trying to hide why she did. from r/trashy

Na drugim screenshotovima vidi se kako se tinejdžerica hvalila da su praunuci njezinog novog muža stariji od nje, ali istaknula je i da je "istinski sretna" u toj vezi.

19 year old girl marries her 90 year old dementia patient

Sudeći prema screenshotu s Facebooka, stariji muškarac bio je njezin pacijent prije nego što se udala za njega. No njezine postupke mnogi su osudili na društvenim mrežama, gdje su ljudi pozvali one koji znaju više o situaciji da je prijave vlastima.

"Kako je ovo legalno?" pitali su se neki dok su drugi komentirali kako bi situaciju trebalo istražiti, a brak poništiti. Drugi su tinejdžericu opisali kao podlu i proračunatu. 

Pročitajte više