Alicia Douvall o aferi sa Simonom Cowellom: Jedne večeri poseksali smo se 11 puta

BIVŠA starleta Alicia Douvall otkrila je da je šest mjeseci imala aferu sa Simonom Cowellom. Jedne noći poseksali su se 11 puta, piše The Sun. Alicia je tako postala prva žena koja je otkrila ponešto o ljubovanju sa Simonom. Alicia se razljutila jer ju je Simon izostavio iz svoje necenzurirane biografije nazvane "Sweet Revenge". Alicia i Cowell upoznali su se u baru jednog hotela 2001. godine, a ubrzo završili u strastvenom klinču.

"Na trećem ili četvrtom spoju već smo završili u krevetu. Poseksali smo se 11 puta. Spavali smo između toga, no svega na par minuta. Svaki put nakon seksa, ocijenio bi me, baš kao što to danas radi u X Factoru, i rekao mi što trebam poboljšati za sljedeći put", rekla je Alicia. Njihova veza završila je nakon šest mjeseci jer se Simon od nje umorio. Iako su prekinuli, Cowell i Alicia spavali su još pet puta zajedno otad.

Starleta nije iznenađena što su se Simonove zaruke sa Mezghan Hussainy prekinule. Detalji iz Cowellove necenzurirane biografije izlaze u javnost, a mnoge njegove bivše djevojke ljute su jer nisu spominjane u lijepom kontekstu. Cowell za sve krivi Toma Bowera, autora njegove necenzurirane biografije. "Kad s nekim provodite jako puno vremena, onda ta osoba uspije izvući neke stvari iz vas", rekao je Simon. Njegova biografija već je otkrila kako je imao aferu s Dannii Minogue te koliko je želio biti sa Cheryl Cole.

Pročitajte više