Chuck Norris vs. igrice: Teksaški rendžer bolji i od Super Maria



ČOVJEK o kojem vjerojatno postoji više viceva nego o Muji i Hasi, u legendu neće ući samo kao jedini čovjek koji je izgubio nevinost prije svog oca. Kultni Walker, teksaški rendžer, dobio je priliku i da se okuša u poznatim video igricama kao što su "Tetris", "Super Mario" ili "Angry Birds".

Jedan od najomiljenijih javnih likova za eksploataciju infiltriran je u stare verzije popularnih igrica koje prelazi na svoj specifičan način – mlaćenjem svega što se kreće.

Tako se u Tetrisu ne zamara čekanjem da kocke padnu i njihovim okretanjem na pravu stranu. Chuck stvar rješava high-kickom koji ga nikada nije razočarao pa tako ni ovaj put.

U njegovoj verziji "Super Maria", prepreke same padaju pred njim, jer se, osim udaraca nogama i rukama, služi i pomoćnim oruđem.

U "Pac Manu", Chucku je dovoljan jedan udarac da "razvali" čitavu konstrukciju. Jedini preživjeli na kraju se nalazi oči u oči s Chuckom kojem je dovoljno reći "bu" da njegov protivnik gromoglasno eksplodira.

Udaračkim metodama koristi se i na karting stazi, gdje "čisti" protivnike kao od šale. Chuck stoji na ciljnoj liniji i jednostavno čeka da njegovi protivnici naiđu na njega i njegov ubojiti aperkat.

U igrici "Angry Birds" dovoljan je samo jedan Chuckov dodir prstom da cijela konstrukcija u kojoj se nalaze njegovi neprijatelji eksplodira u trenu.

Pročitajte više