Cinični osvrt Postolara Trippera na pop-dance kulturu: Pogledajte spot za "Uno, due, tre"

Screenshot: YouTube

NAKON što su jučer u Malom pogonu Tvornice kulture, Dabi i Davor, vokali iz Postolar Trippera, prijatelje i fanove rasplesali svojim DJ setovima, ovi nesputani dečki predstavljaju svoj novi, šareni video uradak "Uno, due, tre".

"'Uno, due, tre', kao i svaki projekt Postolara trebao je izgledati potpuno drugačije. Srećom, zdrav razum je prevladao. Dabi je u prvoj verziji htio cijeli bend obući u kauboje i ostvariti svoju dječačku maštariju da bude glavni šerif u kraju. Čuvši to, Dabijeva bolja polovica-Mirta ga ismijala i dala ovu ideju spota koju je on kasnije dugo prodavao pod svoju, no istina je na kraju, ipak otkrivena." – kažu iz Postolara.

"Uno, due, tre" je četvrti singl s albuma "Čujem ja netko šuti". Aranžman i kompoziciju pjesme, u kojoj dominiraju žestoke gitarističke dionice, potpisuju članovi benda. Spot je snimio i montirao Marko Kujundžić, dok se Danijel Ožaković pobrinuo za grafiku i animaciju. U spotu plešu Lucija Matešić i Ante Dujić.


Ekipa koja je poznata po urnebesu živih svirki povodom deset godina glazbene karijere priprema svoj najveći koncert do sada.


U subotu, 16 .ožujka nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Energija koju prenose publici na svojim koncertima uz vrhunsku svirku nešto je o čemu se priča danima pa vjerujemo da će tako biti i nakon velikog koncerta kojeg spremaju u Tvornici kulture.

Cijena ulaznice  je 40 kuna u pretprodaji, a 60 na dan koncerta.

Pročitajte više