Dobio tri grude u glavu: Građani grudama zasuli Bandića, a pojavio se i Batman!

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

HUMANITARNA akcija naziva Grudanje čiji je prihod namijenjen beskućnicima smještenim u Kosnici. Građani su imali prilike, kupivši grudu za dobrovoljni prilog, gađati gradolnačelnika Milana Bandića.

"Kao što sam i obećao prošlu subotu dok sam čistio snijeg ispred Dječjeg vrtića Vrbik, s veseljem ću sudjelovati u grudanju ako je u humanitarne svrhe", objavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na svom Facebook profilu, a iz priloženog možemo vidjeti da su građani Bandića rado gađali.

Štoviše, djeca su radije gađala Bandića nego Batmana, a gradonačelnik je u "okršaju" dobio tri grude u glavu.

"Bole me leđa i primam blokade, no spreman sam pomoći", poručio je Bandić, koji je nakon 20-ak minuta primanja gruda i sam odjurio do štanda, te kupio najveću grudu, vrijednu sto kuna.


I djelatnicima Gradske uprave ovo je bila dobra prilika da se "osvete" šefu.

"Mi smo se dogovorili, zajedno smo bacali. Ja sam ga pogodio i u glavu, no valjda šef neće skužiti tko ga je strefio", poručio je anonimno Bandićev bliski suradnik.

"Pomoć nam uvijek treba, a novac ćemo iskoristiti na hranu i ostale potrepštine", poručili su djelatnici Crvenog križa, koji su sve posjetitelje i grudaše počastili toplim čajem.

Na kraju je prikupljeno ukupno četiri tisuće kuna.

Pročitajte više