Domari, skupljači smeća, slastičari: Znate li čime se sve bave olimpijci?



KADA gledate Olimpijske igre, ne pada vam napamet da neki od vrhunskih sportaša inače žive kao sasvim normalne osobe. Treninzi i sve što dolazi s time, može biti jako skupo, pa neko od natjecatelja na Olimpijskim igrama rade normalne svakodnevne poslove kojima zarađuju. Savvysugar.com donosi listu poslova koje olimpijci rade kada se ne natječu.

Hrvač Chas Betts bavi se hrvanjem, a inače radi kao grafički dizajner. Chi Yip Cheung bavi se judom, a radi kao vatrogasac. Ipak, nada se da će jednog dana djecu trenirati judo. Lance Brooks bacač je diska, a radi svakakve poslove. Okušao se već kao trener u srednjoj školi, konobar i zidar. Urige Buta iz Norveške trči maratone, a inače radi kao domar. Debbie Capozzi inače je veslačica, a kada ne vesla, radi u obiteljskoj slastičarni na Long Islandu. Jamel Herring radi kao marinac u Južnoj Karolini, a bavi se boksom.

Karen Hultzer je streličarka, a po zanimanju je dizajnerica vrtova. Race Imboden bavi se mačevanjem, a osim toga je i DJ. Gwen Jorgensen je triatlonka, a osim toga i računovotkinja. Samyr Laine je skakač, ali i odvjetnik. Zasad je pravnu karijeru ostavio po strani. Emil Milev se bavi mačevanjem, a osim toga je profesor fizike. Natasha Perdue bavi se dizanjem utega, a tijekom dana sakuplja smeće.

Pročitajte više