Došla u bolnicu zbog boli u leđima, a sat vremena kasnije rodila djevojčicu

Screenshot: YouTube

KATIE KROPAS iz Massachusettsa osjećala je snažnu bol u donjem dijelu leđa zbog čega je u utorak odlučila otići na liječnički pregled na kojem je potom ustanovljeno kako je zapravo u trudovima.

Samo sat vremena nakon što je saznala da će biti mama, ova 23-godišnjakinja rodila je zdravu djevojčicu koja je težila četiri i pol kilograma, prenosi Mirror.

"Primijetila sam da sam se udebljala, no pomislila sam da je to zbog blagdanske hrane", otkrila je Katie i dodala: "Otišla sam na ultrazvuk, nakon čega su me munjevito prebacili u rađaonicu".

Porod je trajao manje od jednog sata, a Katie je to ovako objasnila: "Saznala sam da ću postati mama u 22 sata i 15 minuta, a kćer sam rodila u 23 sata i šest minuta".

Jedna od doktorica u bolnici South Shore kazala je: "Većina ljudi će se zapitati kako joj se ovo moglo dogoditi i kako nije shvatila da je trudna. No, one žene koje prethodno nisu iskusile trudnoću, ponekad ne mogu prepoznati njezine simptome".

Katie je jako dobro prihvatila činjenicu da je sada mama, a prinovi u obitelji svi se vesele.

"Uvijek čujete za ovakve slučajeve, i pomislite, kako se to nekome moglo dogoditi. A onda se to dogodi vama", objasnila je situaciju Katiena mama.

Djevojčicu su nazvale Ellie, po Katienoj baki.

Pročitajte više