Glumac Dragan Nikolić počeo samostalno disati, ali je i dalje u teškom stanju

Foto: Press

POZNATI srpski glumac Dragan Nikolić bori se za život, javljaju srpski mediji. Glumac, koji je nedavno operiran, hitno je primljen u bolnicu, a liječnici se bore za njegov život. Iako je 71-godišnji Nikolić bio priključen na aparate jer nije mogao samostalno disati, Alo piše da su liječnici uspjeli njegovo zdravstveno stanje neznatno popraviti te je glumac skinut s aparata.

Kurir piše da je konzilij liječnika odlučio hitno ga smjestiti u šok sobu. Obavljen je rentgen pluća i izvadili su mu krv. Terapija mu je dodatno pojačana, ali i dalje se osjeća loše.

Nikolić, proslavljen ulogama u filmovima "Tko to tamo peva" i "Balkan Ekspres" već neko vrijeme boluje od teške bolesti. U listopadu prošle godine proveo je nekoliko dana na ispitivanju u Prvoj kirurškoj klinici u Beogradu zbog problema s debelim crijevom te je tada zakazana operacija.

Operirao ga je u veljači vrhunski stručnjak, prof. dr. Zoran Krivokapić, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra, a nakon zahvata se, prema pisanju tamošnjih medija, Nikolić osjećao dobro.

Već 1964. godine dobio je prvu filmsku ulogu u "Pravom stanju stvari", a prvu značajniju ulogu odigrao je u filmovima "Kad budem mrtav i beo" te "Život je lep" iz 1967. godine. Poznat je i po ulozi u TV-seriji "Otpisani", a mnogi i danas pamte njegovu ulogu Prleta.

U braku je s glumicom Milenom Dravić. 

"Svi smo uz tebe, izbori se!", poručio je Sergej Trifunović svom glumačkom kolegi putem Facebooka.

Svi smo uz tebe, izbori se!

Posted by Sergej Trifunovic on Thursday, 21 May 2015

Pročitajte više