Index The Fejs 2012. je Krunoslav Bartolović!

Foto: Index

POBJEDNIK Indexovog natječaja "The Fejs 2012" je Krunoslav Bartolović! Nagradu, podsjećamo, osvaja djevojka koja ga je prijavila - Tanja Grgić. Nadamo se da je Kruno, koji je mnoge osvojio svojom simpatičnošću, bio dovoljno dobar i da će ga Tanja povesti sa sobom kad joj je već upravo on priuštio besplatno skijanje.

"Predstavljam Vam najboljeg fejs frajera 2012.g, našeg Švorcnegera. Naš Kruniša je car nad carevima, njuška nad svim njuškama. Zašto je Švorcneger? Kako je našu Hrvatsku uhvatila kriza tako je i našeg Krunišu koji se zbog te iste krize upustio u avanturu u kakvu još nikad nije, a to je posao. Ja smatram da on definitivno zaslužuje bolji nadimak od Švorcnegera, a idealan bi bio Najbolji fejs frajer", napisala je Tanja u prijavi koju je poslala na natječaj.

O pobjedniku natječaja među Top 10 kandidata prema lajkovima čitatelja odlučivao je peteročlani žiri. Pet članova žirija dodijelilo je bodove kandidatima po principu: Najbolji kandidat 10 bodova, drugi najbolji kandidat 7 bodova, treći najbolji kandidat 5 bodova, četvrti kandidat 3 boda, a peti kandidat 1 bod. O pobjedniku su odlučili hokejaši Medveščaka te pjevačice Jelena Rozga, Lana Jurčević i Žanamari Lalić, a jedan od pet članova žirija, kao što smo i najavili, bila je "publika", odnosno kandidate se rangiralo prema glasovima čitatelja.

Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima - Collegium (www.collegium.eu) djevojku koja je poslala pobjedničku prijavu i njeno društvo (pobjednica + dvije osobe) vode na KnockOut Snow Festival u francuske Alpe (Orcieres, od 05. do 12. siječnja 2013. godine).

Ovim putem zahvaljujemo svim članovima žirija što su pomogli u odabiru pobjednika, kao i svim kandidatima koji su sudjelovali u natječaju te djevojkama i prijateljicama koje su ih na natječaj prijavile.

Pročitajte više