Izgubio 305 kilograma i pronašao "ljubav svog života"

Screenshot: YouTube

PAUL MASON nekoć je bio najdeblji čovjek na svijetu i težio je nevjerojatnih 445 kilograma, a dnevno je unosio više od 20 tisuća kalorija.

Nakon što mu je ozbiljno ugroženo zdravlje, Mason se podvrgao operaciji nakon koje je izgubio 305 kilograma zbog čega je prošle godine ponovno završio u medijima.


No, čini se da zdravlje nije jedino što se popravilo u njegovom životu. Naime, Paul Mason nedavno je ušao u vezu s Rebeccom Mountain, a 52-godišnjak tvrdi kako je ona "ljubav njegova života".

Par se prošlog mjeseca upoznao na internetu, a bivši poštar tvrdi da ne može dočekati da je zajedno provedu ostatak života.

Rebecca je vidjela dokumentarac o Masonu i bila je toliko dirnuta njegovom pričom da mu se odlučila javiti preko Facebooka i ponudila mu pomoć kako bi mogao platiti drugu operaciju koja bi ga oslobodila viška kože koji je Mason imao nakon mršavljenja.


"Nije namjeravala ući u vezu sa mnom. Samo je htjela pomoći i predložiti mi kirurga koji bi me operirao. No, nakon sati razgovora doznali smo da tu postoji nešto više od prijateljstva", rekao je Mason za Daily Mail.

"Na početku mi je bilo teško prihvatiti činjenicu da sam nekom interesantan jer dio mene još je uvijek zarobljen u ovoj obješenoj koži i teško mi je razumjeti kako netko uopće može zanemariti sve to", rekao je Mason.

Paul je na kraju objasnio da je s prežderavanjem počeo kada je imao dvadesetak godina, a nakon smrti oca, stvari su izmakle kontroli. Kako je postajao teži, sve je teže hodao i na kraju morao dati otkaz.

Pročitajte više