Jennifer Garner: Clooney nas nije zvao na vjenčanje jer smo smrdjeli

Foto: JLP

GLUMICA Jennifer Garner i supruga glumca Bena Afflecka, gostovala je u "The Tonight Showu" Jimmyja Fallona, u kojem je otkrila moguće razloge zbog kojih nije primila pozivnicu za vjenčanje Georgea Clooneyja.

"Cijela obitelj je jednom prigodom dobila uši, na nas su ih prenijela djeca, to je bilo prije mnogo godina, ali već me svrbi kad pričam o tome", kazala je Garner, prenosi Daily Mail.

Tu večer kad je upoznala Georgea Clooneya, nije stigla ukloniti sredstvo protiv ušiju iz kose, a ono je imalo intezivan miris. "Pojavili smo se na zabavi i prva osoba na koju smo naišli, bio je Clooney. Nisam ga dotad vidjela uživo, i pomislim kako je zgodan i pričam s njim neko vrijeme i onda sam primijetila da je on osjetio neugodan miris, ali je bio pristojan pa nije ništa zapitkivao", objasnila je Fallonu.

"I tako, dosta ljudi me pita zašto Ben i ja nismo bili pozvani na Clooneyjevo vjenčanje i ja im kažem da smo oboje 'radili' taj vikend, ali mislim da nas nije zvao zbog ušiju i neugodna mirisa ", zaključila je glumica.

Pročitajte više