Khloe Kardashian pohvalila se najmršavijom figurom dosad

Foto: Instagram

KHLOE KARDASHIAN mnogi su dosad kritizirali zbog viška kilograma s kojima se ova reality zvijezda bori otkad je došla pod svjetla reflektora.

No, Khloe u posljednje vrijeme izgleda izvrsno, a da je toga i sama jako dobro svjesna, dala je do znanja na svojem Instagramu na kojem je objavila fotku na kojoj je u prvi plan stavila svoje pločice, no i nešto stariju fotku kako bi istaknula gubitak kilograma.

Khloe je napisala: "Kada gledam svoje fotke od prije, tek sada shvaćam koliko sam nezdrav stil života prakticirala. Ljudi su me uvijek voljeli nazivati debelom, no koliko vam god to čudno zvučalo, ja ni sada ne smatram da sam tada bila debela. Definitivno sam imala koji kilogram viška i nisam baš pazila na zdravlje, no samo to. Prije dvije godine sam odlučila promijeniti neke stvari i počela sam vježbati, i to terapeutski kako bih se riješila stresa. Počela sam polako, no to se vrlo brzo pretvorilo u odlaske u teretanu četiri do pet dana u tjednu. Svi moramo negdje početi, malim koracima i pritom ne odustati. Ako želite dugoročne rezultate, ne možete pristati na brze metode. Vježbanje je sada postalo bitan aspekt mog života. Moje vježbanje nije hranjenje ega, već obožavam iznojiti svoje frustracije i očistiti dušu i tijelo".

Nakon propalog braka s Lamarom Odomom i nekoliko neuspješnih veza, reality zvijezda se fokusirala samo na sebe i svoje zdravlje.

 

Pročitajte više