Lana Jurčević i Gidra iz Connecta ljeto započinju na ekskluzivnom Pool Partyju!

Foto: PR

TREĆI po redu Fantasy Land POOL PARTY ove godine okuplja samo najbolje hrvatske DJ-e i izvođače, pa će se tako na bazenima u Samoboru 28. 6. Dragom iz Connecta (Gidra) pridružiti i popularna pjevačica Lana Jurčević u ulozi voditeljice programa.

Lijepa Lana čini zaokruženu priču prepunog cijelodnevnog programa te kao ambasadorica predstavlja baš ono čemu teži i Fantasy Land produkcija: pozitivni, zaigrani, ljetni i urbani eventi u Hrvatskoj. Takav jedan biti će i ekskluzivni POOL PARTY s kojim (ne)službeno započinje ljeto!

Program na bazenima koji započinje već u ranim popodnevnim satima činit će kombinacija različitih glazbenih stilova, pa će se tako moći čuti od ljetnog deep house-a za lagano ispijanje koktela (Aldo Morro i Pill Jackson) preko R'n'B hitova (Tom Polo i DJ eM Bee uz podršku plesne skupine Madness) do zagrijavanja za Ultra Europe Festival (Kosta Radman, DJ Jurki & MC AdaM).

Ali što Fantasy Land POOL PARTY čini tako posebnim? Ono što je bio događaj za nekolicinu prijatelja, ponajviše usmenom predajom razvilo se u jedan od najtraženijih i posve drugačijih događaja u godini. Specifičnost zasigurno leži u poznatoj DRINKS ALL INCLUSIVE shemi koja eventu daje komponentu ležernosti, također i tradicija inzistiranja na omjeru cure/dečki striktno 50:50, te ograničen broj karata što pridonosi ekskluzivnosti.

Više informacija možete pronaći na web stranici i Facebook eventu, te slike s prošlih party-a na Instagramu.

Sunce, bazeni, neograničeni kokteli, bikini, zgodni cure-dečki i vrhunska glazba: Fantasy Land - mjesto gdje ljeto počinje!

 

Pročitajte više