Lekcija novinarima: Ne postavljajte Russellu Brandu pitanja na koja ne želi odgovoriti

Screenshot: YouTube

NOVINARI koji će se ubuduće naći oči u oči s komičarom Russellom Brandom, dobili su važnu lekciju zahvaljujući Paraicu O'Brienu, novinaru Channel 4 Newsa koji je Brandu postavio "pogrešno" pitanje.

Naime, O'Brien je kratko intervjuirao Branda koji došao dati podršku stanarima naselja New Era u istočnom Londonu koji ovih dana prosvjeduju protiv trostrukog povećanja stanarine koje bi moglo uslijediti nakon što je spomenuto naselje prešlo u vlasništvo američke kompanije Westbrook Partners.

"Dio problema je i to što super bogati kupuju nekretnine u Londonu, zar ne? Koliko ste vi platili svoju kuću?", upitao je O'Brien nakon čega mu je Brand kratko odgovorio da kuću iznajmljuje. O'Brien ga je nakon toga pitao kolika mu je stanarina i tada je započela bijesna Brandova tirada.

"Nisam zainteresiran govoriti o svojoj stanarini, prijatelju. Ovdje sam kako bih podržao vrlo važnu kampanju. A ti kao član medija imaš važnu dužnost pomoći i predstaviti ove ljude i njihove zahtjeve", odgovorio je Brand, a u pomoć mu je priskočila i jedna od prosvjednica.

Pročitajte više