Luka Nižetić i Iva Šulentić na promociji Rolling Stonea pozirali prvi put nakon prekida veze

Foto: Press

KULTNI magazin Rolling Stone od jučer je dostupan i na hrvatskom jeziku.

Tim je povodom u zagrebačkom Vip Clubu održan veliki party na kojem su viđeni Luka Nižetić i njegova nekadašnja djevojka Iva Šulentić. Iako je među njima nestalo ljubavi, čini se da nije i prijateljstva s obzirom da su spremno pozirali skupa.
 
Među poznatim licima sinoć su se mogli vidjeti frontman Majki Goran Bare, koji ujedno krasi naslovnicu prvog hrvatskog izdanja, Arsen Oremović, Ana Mihalić, Kristijan Beluhan, Petra Nižetić, pjevačica Elementala Remi, frontman grupe Vatra Ivan Dečak, Ivana Nanut i mnogi drugi.

Također, posjetitelji su imali priliku poslušati nastup mladog talentiranog glazbenika J.B. Augusta, ali i uživati u nastupu glavne urednice hrvatskog izdanja Ele Radić, koja se tom prilikom našla u ulozi DJ-a.

Prvi broj Rolling Stonea izašao je 1967. godine u SAD-u, a iako je prvenstveno prepoznatljiv po temama iz područja glazbe i filma, bavi se i aktualnim političkim i gospodarskim temama. Na hrvatsko tržište dovela ga je zagrebačka tvrtka S3 Mediji.

Riječ je o 19. međunarodnom izdanju koje će u domaćoj inačici, osim originalnog sadržaja, ponuditi i pregršt regionalnih tema i intervjua. Može se pronaći na svim boljim prodajnim mjestima po cijeni od 15 kuna.

Pročitajte više