Marilyn Manson otkrio na koju se pjevačicu pali: Rado bih bludničio s njom

Foto: Press/YouTube

MARILYN MANSON priznao je da bi se "definitivno" seksao s Madonnom. Iako ovaj roker cijelu svoju karijeru temelji na šokovima, baš poput kraljice popa, ovo priznanje iznenadilo je mnoge. Manson je o Madonni progovorio tijekom diskusije o njenom novom albumu "Rebel Heart".

"Zainteresiran sam za ovaj Madonnin album. Ona izgleda bolje nego ikada. Želio bih da se zna da sam i dalje zaljubljen u nju i da bih definitivno bludničio s njom", rekao je za magazin i-D.

Madonna je već odgovorila na njegov komentar, objavivši na Instagramu njegovu fotografiju s rečenicom o njoj, a pored nje je napisala: "Hm... hvala".

Čini se kako simpatije ipak nisu uzajamne, inače bi se Madonna već bacila u akciju, kao što je to nedavno bio slučaj s Drakeom na pozornici. Nakon poljupca, Drake je obrisao usta, a iako se opravdavao da je to učinio zbog Madonninog ruža, ona mu je uzvratila. Usporedivši ga s djevojkom.

"Poljubila sam djevojku i svidjelo mi se", bio je njen odgovor na pitanje fanova kako se Drake ljubi.

Na pitanje koji bi savjet dala mladoj Madonni kad bi mogla, odgovorila je: "Nemoj poljubiti Drakea, ma koliko to on preklinjao da to učiniš". 

Pročitajte više