Mark Zuckerberg otkrio zašto je uvijek u istoj majici

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARK ZUCKERBERG odgovarao je ovog četvrtka na pitanja korisnika Facebooka.

Odgovorio je pritom na puno upita, ali jedno za koje se zainteresiralo puno ljudi glasi: "Zašto svaki dan nosiš istu majicu?".

Za sve koji nisu primijetili, Zuckerberga se najčešće može vidjeti u sivoj majici, a na prilično banalno pitanje dao je sasvim ozbiljan odgovor: "Stvarno želim očistiti svoj život što je više moguće, tako da moram donositi što manje odluka o bilo čemu što nije vezano uz to kako služiti čovječanstvu", kazao je i dodao da to ipak nije jedna majica već da u ormaru ima "više istih" te da i najmanje odluke, kao što su odluke oko odijevanja ili doručka, mogu umarati i troše energiju, a on ne želi na to trošiti svoje vrijeme, prenosi Business Insider.

"Ja sam u vrlo sretnoj poziciji u kojoj se svako jutro mogu probuditi i služiti milijardi ljudi. I osjećam se kao da ne radim svoj posao ako trošim energiju na nebitne stvari", poručio je.

Ovime se Zuckerberg priključio još nekim utjecajnim ljudima, kao što su Steve Jobs ili Barack Obama, čija je politika oko odijevanja slična ovome.


 

Pročitajte više