Najveća Hefnerova miljenica: Htio me drogirati kad smo se tek upoznali

Foto: Instagram

BIVŠA Playboyeva zečica Holly Madison tvrdi da joj je Hugh Hefner ponudio drogu kad su se tek sreli 2001. godine. U svojim memoarima "Down The Rabbit Hole" Holly se prisjeća da ju je Hef pitao želi li antidepresiv dok je u ruci držao gomilu "konjskih tableta" u noćnom klubu Los Palmas u Los Angelesu. Tada 21-godišnja konobarica u Hootersu to je odbila.

"Ni ja ne odobravam droge, ali znaš, '70-ih su te pilule zvali otvaračima bedara", rekao joj je Hef.

Daily Mail je pokušao dobiti komentar njegovog glasnogovornika, no u tome nije uspio.

Iako početak nije bio najbolji, Holly je postala jedna od Hefnerovih sedam djevojaka i zvijezda serijala "The Girls Next Door" od 2005. do 2009. godine. Kad se uselila u vilu s 29 soba ostala je šokirana mrljama od psećeg urina na žutim tepisima, a tvrdi i da se u svim sobama nalazilo dječje ulje, vazelin i maramice.

"Prije useljenja u vilu, bila sam samouvjerena osoba, no nije trebalo dugo da se moje samopouzdanje sruši", napisala je.

Tvrdi da je postala meta drugih djevojaka, koje su joj između ostalog krale odjeću. Ipak, za uništenje njenog samopouzdanja najzaslužniji je Hefner. Kad je ošišala kosu, on ju je odmah ukorio.

"Trunka samopouzdanja koju sam stekla brzo je isparila", rekla je Holly koja tvrdi da je Hefner "pljunuo" na nju zbog nove frizure.

"Izgledaš staro i jeftino", rekao joj je na kraju bujice uvreda.

Život u vili postao joj je pretežak nakon što je optužena da je prevarila Hefnera s iluzionistom Crissom Angelom 2008. godine. Hef ju je pokušao nagovoriti da ne napusti vilu tako što joj je oporukom ostavio tri milijuna dolara, no ona je odbila. Otada ga je vidjela samo jednom, na snimanju serijala "Runaway Bride" o Crystal Harris 2011. godine.

Tvrdi da joj je nastavio pisati kratka pisma u kojima ju je korio zbog svega što je izgovarala u intervjuima.

Ranije je otkrila da je bila toliko depresivna da si je željela oduzeti život, piše US Weekly. "Život u zloglasnoj vili nije bio san i jako brzo je postao prava noćna mora. Nakon što je izgubila svoj identitet, osjećaj vrijednosti i nadu u budućnost, Holly se našla u kadi razmišljajući o samoubojstvu", pisalo je tada. 

Pročitajte više