Nakon što ga je odbila, odlučio naplatiti spojeve i ispostavio joj račun od milijun kuna

Screenshot: YouTube

SAMOHRANA majka Marie Lacombe iz Melbournea u Australiji, odlučila je odbiti bračnu ponudu 65-godišnjeg Brucea Dustinga, a to bi je odbijanje moglo koštati 200 tisuća australskih dolara (preko milijun kuna).

Naime, nakon odbijanja Dusting je odlučio napisati račun kako vratio novac koji je potrošio na spojevima jer tvrdi da ga je za vrijeme izlaženja navela da troši novac na tečajeve Zumbe, kupovinu pa čak i estetske zahvate.

Laži, računi i povećanje grudi

"Marie je upravo uništila moju vjeru u ljudski rod", rekao je uplakani Dusting za Nine Network.

Bruce i Marie upoznali su se prije četiri godine na tečaju plesa, a nakon toga postali su dobri prijatelji i međusobno se posjećivali. No, sve se promijenilo kada ju je Bruce zaprosio, a ona ga odbila. Nakon toga, odlučio je vratiti svaki peni koji je potrošio na nju.


Dusting je vodio evidenciju i danas tvrdi da su isplate bile pozajmica te dodaje da ga je iskorištavala i igrala na kartu emocija kako bi izvukla novac.

Štoviše, dodaje da ga je i lagala. Naime, tvrdila je da treba novac za hitnu operaciju, a nakon što ju je posjetio u bolnici doznao je da je povećala grudi i podvrgla se liposukciji.

Više nikad neće plesati

Ona pak tvrdi da od cjelokupnog iznosa samo 25 tisuća australskih dolara otpada na pozajmicu dok je ostalo dao dobrovoljno, a dodaje i da je četiri godine radila u njegovu uredu bez naknade. No, dodaje da je najbitnije to da nikada nisu bili u ljubavnoj vezi.

Povrijeđeni Dusting na kraju melodramatično dodaje i da zbog nje više nikada neće plesati: "Još uvijek imam fizičku i mentalnu sposobnost, ali emotivno nisam u stanju".

Pročitajte više